Кирило Тимошенко вимагає вибачень від ЗМІ через звинувачення у плагіаті відео для Міноборони

Радник міністра оборони Кирило Тимошенко вимагає від видань «Детектор медіа» та «Українська правда» вибачень, бо ті поширили, за його словами, неправдиву інформацію. ЗМІ писали про те, що компанія дружини Тимошенка зняла відео для Міноборони, яке є плагіатом американської реклами.

Про це йдеться в публікації Тимошенка у Facebook.

Він написав, що ролик Міноборони справді повторює американське відео, але це, мовляв, «ніхто не збирався приховувати». На думку Тимошенка, об’єднання країни, що зображене у відео, — це саме те, що нам зараз необхідно.

Водночас він звинуватив медіа в «чистому роз’єднанні» та «фейкометанні», заявивши, що компанія Good Media, де його дружина є продюсеркою, насправді не знімала відео для Міноборони та не отримувала на це державних коштів.

Саме тому Тимошенко вимагав, щоб учора, 11 травня, «Детектор медіа» та «Українська правда» перепросили в нього та його дружини: «Майте в собі сили визнати, що ви просто збрехали. В іншому випадку ви нічим не відрізняєтесь від москальських пропагандистів».

Нагадаємо, напередодні Міністерство оборони України опублікувало відео соціальної реклами «Ми нація», яке звинуватили у плагіаті реклами Jeep. 10 років тому її транслювали під час Супербоулу — фінальної гри сезону в професійному американському футболі.