Україна взяла відповідальність за український бізнеси та їхній розвиток в ОАЕ, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський під час офіційного візиту до Об’єднаних Арабських Еміратів зустрівся з представниками бізнесів, що мають спільні проєкти з ОАЕ в галузях енергетики, освіти, новітніх технологій тощо.

Про це повідомляє пресслужба глави держави.

Як зазначається, президент наголосив, що фактично Україна як держава взяла відповідальність за ці бізнеси та їхній розвиток в ОАЕ.

Зеленський зазначив, що мав дуже теплу та продуктивну зустріч зі Спадкоємним принцом Абу-Дабі, заступником Верховного головнокомандувача Збройних сил ОАЕ шейхом Мухаммадом бін Заїдом Аль Нагаяном. Обидві держави вивчають можливості для розширення та зміцнення контактів.

"Зараз час великої надії й великого перезавантаження відносин між нашими країнами", – зауважив глава держави.

Він наголосив, що ми будуємо сильну Україну, а це означає не лише державу, що вміє захистити себе, а й сильну економічно. У цьому напрямку держава та бізнес мають співпрацювати та підтримувати одне одного.

"Ми будемо захищати український бізнес, для нас це дуже важливо. Але й українському бізнесу треба теж підтримувати й захищати свою державу. Тільки разом можна зробити щось сучасне, подібне до цього містечка передових технологій", – заявив Зеленський.