Вбивство українського баскетболіста в Німеччині: поліція затримала ще трьох підозрюваних

Німецькі правоохоронці вранці 16 лютого затримали ще трьох підозрюваних у вбивстві за 5 днів до цього 17-річного українського баскетболіста Володимира Єрмакова.

Про це повідомила місцева поліція.

Там вказують, що після допитів великої кількості свідків та аналізу доказів і відеозаписів з'являється все більше ознак того, що до злочину могли бути причетні інші люди.

Відтак вранці 16 лютого поліція виконала ордери на арешт ще трьох молодих людей (14-річного німця-грека з Герне, 14-річного і 15-річного сирійців — обоє з Гельзенкірхена).

Хлопці вважаються підозрюваними у спільному вбивстві, замаху на вбивство і завданні тяжких тілесних ушкоджень.

Одного з молодих юнаків уже заарештували раніше, після скоєння злочину, але його тоді звільнили через непереконливі на той момент докази.

Відділ із розслідування вбивств також з'ясовує, чи можуть затримані хлопці бути причетними до інших подібних злочинів. Розслідування триває.

Нагадаємо, баскетболісти Володимир Єрмаков і його друг Артем Козаченко виступали за молодіжну команду ART Giants (U-19) із Дюссельдорфа. Напередодні чергового матчу в Німеччині на юних баскетболістів напали з ножами на вулиці нібито за те, що вони — українці.

Поліція тоді затримала одного нападника на Єрмакова.