АП оприлюднила текст стенограми зустрічі Зеленського з керівництвом Ради та головами фракцій

Президент, депутати, голова ЦВК і майбутній глава АП обговорювали розпуск Верховної Ради та внесення змін у виборче законодавство, повідомляє ZN.UA.

На сайті Адміністрації президента розмістили текст стенограми зустрічі президента Володимира Зеленського з головами парламентських фракцій, керівництвом Верховної Ради і головою Центральної виборчої комісії  щодо дострокового розпуску Верховної Ради і проведення позачергових виборів.

"У зв'язку з численними запитами публікуємо повну стенограму зустрічі Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради і лідерами парламентських фракцій і груп, що відбулася 21 травня 2019 року", - пояснили в прес-служби глави держави.

Зокрема, з вимогою оприлюднити стенограму виступив голова Верховної Ради Андрій Парубій. Він зазначив, що представник президента в парламенті Руслан Стефанчук "некоректно висловився" щодо якихось домовленостей парламентаріїв із Зеленським про погодження внесення змін до закону про вибори народних депутатів. Спікер підкреслив, що в ході зустрічі сторони до консенсусу так і не прийшли, і ніхто жодних зобов'язань на себе не брав.