Ексзаступниця міністра інфраструктури Клітіна в купальнику оголосила про створення партії

Колишня заступниця міністра інфраструктури Олександра Клітіна, яка раніше опинилася в центрі секс-скандалу, оголосила про створення своєї партії. При цьому зробила вона це в провокаційній манері – чиновниця записала відеозвернення на Youtube-каналі у відвертому купальнику.

Такоже своє відеозвернення у Facebook чиновника супроводила постом, який можна розцінювати, як тролінг. При цьому Клітіна виставила на фото свого профілю власне «чоловіче» фото, зроблене за допомогою програми FaceApp.

«Та ви подивіться яка нахабна білявка! Вже і відео знімає - груди свої виставила! Хоче не тільки депутатів, а й увесь український народ спокусити! А з іншого боку класний лозунг - Скажимо «ні» політичним проститутам! І на відео вона така сердита, точно посадить корупціонерів, я її знаю, ще й поб’є..», - йдеться у публікації.

У своєму відео Клітіна заявляє, що вирішила боротися за правду самостійно, тому що «на цих ідіотів в штанях надії точно немає». Партія Клітіної отримала назву «Україна проти корупції».

У своєму Instagram Клітіна все ж уточнила подробиці щодо нової партії. Окрім боротьби з корупцією, вона повинна буде мати лівоцентристський характер, з сильним екологічним напрямком. Захист тварин та екологічний напрям партії очолить активістка Ірина Ольховська.

Нагадаємо, нардеп Антон Поляков опублікував фрагмент розмови народних депутатів з "Слуги народу", які розповіли, що Клітіна нібито отримала свою посаду в уряді через ліжко. У відповідь Клітіна заявила, що інформація про нібито "кар'єру через ліжко" насправді є замовленням, і пов'язала це з опором реформам.

"Звичайно, після розмови двох чоловіків напідпитку всі ЗМІ чорнять саме мене. На те є причини і замовники. Коли я йшла на посаду заступника міністра, я розуміла, що буде непросто, що буде опір реформам. Спочатку я хотіла промовчати і ігнорувати цю гидоту", – сказала Клітіна.

Після цього секс-скандалу Клітіну звільнили за поданням міністра інфраструктури Владислава Криклія. Втім, в червні 2020 року Олександра Клітіна отримала нову посаду в державному космічному агентстві України.