«Готовий на такі речі заради результату»: Зеленський підтвердив, що потиснув руку Путіну

Президент Володимир Зеленський підтвердив, що потиснув руку президенту РФ Володимиру Путіну перед зустріччю «нормандської четвірки» та заявив, що готовий на такі речі заради результату. Про це він сказав в етері «Право на владу» на «1+1».

«А як можна інакше зустрічатися на вищому рівні? Як можна без цього почати діалог? Як можна без цього про щось домовлятися, а найголовніше — вирішувати питання?» — сказав Зеленський.

Він зазначив, що завдяки правильній комунікації йому вдалося провести ряд домовленостей, які, як він очікує, незабаром будуть досягнуті.

«Якщо завтра нам повернуть нашу землю, наш тимчасово окупований Донбас, то я можу ще 10 разів потиснути руку. А якщо нам повернуть наш Крим, а його обов’язково колись повернуть, можна і 100 разів потиснути. Готовий на такі речі заради результату», — додав глава держави.

Також він заперечив те, що нібито дав інтерв'ю російському телеканалу «Россия-1».

«Я не давав інтерв'ю телеканалу «Росія». У Парижі після «нормандської зустрічі» вночі журналістка у мене щось запитала в коридорі (у готелі — ред.), я їй щось відповів. Там було багато журналістів із різних країн», — зазначив Зеленський.

Нагадаємо, російське медіа «РИА Новости» повідомило, що президент Володимир Зеленський після зустрічі в «нормандському форматі» дав перше повноцінне інтерв'ю російським журналістам.