Міністерство у справах ветеранів не буде ліквідоване – Зеленський

Міністерство у справах ветеранів ніхто не буде ліквідовувати. Про це заявив президент України Володимир Зеленський під час виступу на міжнародному ветеранському волонтерському форумі в Мистецькому Арсеналі, повідомляє пресслужба глави держави.

«Міністерство у справах ветеранів ніхто не ліквідовуватиме. Це ганебні чутки. Ви краще за інших знаєте, які там є проблеми, що не працює і що справді треба терміново змінювати. Ми будемо втілювати все це у життя», — наголосив Зеленський.

Крім того, глава держави запропонував ветеранам висунути кандидатуру на посаду міністра у справах ветеранів.

«Я не хочу сам обирати. Я хочу, щоб ви дали нам кандидатуру того, хто є авторитетом і справді може очолити міністерство», – сказал Зеленський.

Також він зауважив, що Комітет Верховної Ради у справах ветеранів буде об’єднано з іншим комітетом, але при цьому його функціонал не зникає. Та додав, що при Офісі президента створюється Рада волонтерів і буде призначено уповноваженого з прав волонтерів.

"Запевняю, що нова Верховна Рада робитиме все необхідне для захисту ваших прав. І всі необхідні закони обов’язково будуть ухвалені. Ми впевнені, що справа зовсім не в органах і не в їхній кількості, а в тому, щоб було бажання реально працювати й допомагати вам», – заявив Зеленський.