«Моя пропозиція у них на столі»: Тимошенко про союз зі «слугами»

Партія «Батьківщина» підтвердила перемовини з партією «Слуга народу» щодо переформатування уряду та створення коаліції у Верховній Раді. 

Про це заявила голова партії «Батьківщина», народна депутатка Юлія Тимошенко в етері телеканалу «Україна 24».

За її словами, саме «Батьківщина» виступила ініціатором переговорів щодо нової коаліції в парламенті.

«Я сказала, що якщо президент готовий змінити стратегію країни із зовнішнього безглуздого управління українців на національну політику, яка буде підніматиме цілі галузі, яка замінить повністю всю логіку реформування охорони здоров'я... Якщо ви готові змінити стратегію, я готова стати поряд з вами, уся моя команда готова бути поряд, і ми допоможемо підняти країну із цих уламків», - розповіла Тимошенко.

Вона підкреслила, що переговори йшли протягом певного часу.

«І я можу сказати, що моя пропозиція заради того, щоб зараз врятувати ситуацію, залишається у них на столі. Але це їхнє рішення - продовжити цей хаос, безглуздя і щоденне прийняття рішень проти національних інтересів або повернутися до відродження величі України, її індустріальної потужності і правильної соціальної політики», - наголосила Тимошенко.

Нагадаємо, голова партії та перший заступник голови фракції «Слуга народу» Олександр Корнієнко у свою чергу заперечив факт перемовин з будь-якою політичною силою.