Ми перемагаємо тільки тоді, коли ми єдині, - Дмитро Ярош

Командувач Української добровольчої армії Дмитро Ярош вважає, що доля держави залежить від об'єднання всіх патріотичних сил. Про це він заявив у коментарі Espreso.TV.

Під час багатотисячної акції проти реваншу "п'ятої колони" Кремля, яка відбулася у центрі Дніпра, він зазначив журналістам, що підтримує об'єднавчі процеси і вважає логічним гуртуватися навколо партії Петра Порошенка – як найбільшої української опозиційної сили.

"Як на мене, йдеться про об'єднання не лише на рівні Дніпра, а на загальноукраїнському рівні, бо від того зараз доля держави, знову ж таки, залежить. Я неодноразово говорив, що ми перемагаємо тільки тоді, коли ми єдині. Майдани 2004-го і 2013-2014 років, війна, коли нам вдалося зупинити ворога. І це робили якраз і ті люди, які тут присутні", – нагадав Ярош.

"Я підтримую всі об'єднавчі процеси. У зв'язку з тим, що "Європейська солідарність", я так розумію, тут найрейтинговіша сила, то логічно, щоби люди долучалися з різних середовищ державницьких – і громадських, і політичних, до цієї сили. Зараз не можна ділитися", – переконаний Ярош.

Крім того він додав, що місцеві вибори мають свою специфіку.

"Ця специфіка не має заважати протидії реваншу Росії в Україні, не має заважати протидії тому популізму тотальному, який існує зараз у владі. Тому ми за єднання, однозначно", - підкреслив командувач УДА.