Микола Тищенко очолив Київську міську організацію партії «Слуга народу»

Народний депутат Микола Тищенко очолив Київську міську організацію партії «Слуга народу». Про це повідомляє пресслужба партії.

Зазначається, що рішення про призначення Тищенка керівником Київської міської парторганізації під час конференції міського партійного осередку ухвалили члени партійної організації. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії.

«Це велика відповідальність перед киянами, президентом і командою. Дуже вдячний усім за довіру», — заявив Микола Тищенко.

Членами міської ради партійної організації міста Києва стали Олександр Ткаченко, Андрій Холодов, Ганна Бондар, Мар'яна Безугла, Людмила Буймістер, Роман Грищук, Дмитро Гурін, Артем Дубнов, Леся Забуранна, Максим Перебийніс, Анна Пуртова, Сергій Швець, Богдан Яременко, Олександр Юрченко.

«Ми передаємо владу на місця, але столиця все одно відіграватиме стратегічну роль у державі. До того ж, Київ — рідне місто для декількох мільйонів українців. Ми маємо навести тут лад і зробити місто комфортним. Це складне завдання, адже в останні роки влада робила навпаки. Але я впевнений: наша команда не тільки впорається, а й покаже  найкращий результат змін, який стане прикладом для всієї країни», — зауважив голова партії «Слуга народу» Олександр Корнієнко.

«Це велика відповідальність перед киянами, президентом і командою. Дуже вдячний усім за довіру. Ну що, друзі? Разом до нових перемог!» — закликав Микола Тищенко.

Микола Тищенко у 2019 році був обраний народним депутатом 9-го скликання по 219-му округу (Святошинський район міста Києва) від партії «Слуга народу». Нині Тищенко є членом Української частини Парламентської асамблеї України і Республіки Польща, співголовою групи з міжпарламентських зв’язків з Державою Катар, співголовою групи з міжпарламентських зв’язків з Королівством Саудівська Аравія, заступником співголови групи з міжпарламентських зв’язків з Об’єднаними Арабськими Еміратами.

Раніше повідомлялось, що Київську обласну організацію партії «Слуга народу» очолив народний депутат Олександр Дубінський