Офіс генпрокурора погодив арешт Порошенка з можливістю внесення застави в 1 млрд грн - ЗМІ

Офіс генпрокурора погодив клопотання про обрання запобіжного заходу п'ятому президенту, лідерау партії «Європейська солідарність» Петру Порошенку у вигляді арешту з можливістю внесення застави у розмірі 1 млрд гривень.

Про це Укрінформу повідомили у відомстві.

"У прокуратурі погодили клопотання про арешт Порошенка з можливістю внесення застави у розмірі мільярд гривень", - сказали в ОГП.

Крім того, у Печерському районному суді Києва відбулося закрите засідання, під час якого слідчий суддя розглянув і погодив клопотання Офісу генпрокурора про надання дозволу на затримання Порошенка для доправлення до суду, де вже має відбутися обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, 20 грудня п'ятому президенту України Петру Порошенку оголосили про підозру за трьома статтями Кримінального кодексу: щодо фінансування тероризму, державної зради та сприяння діяльності терористичної організації. У ДБР розповіли, що йдеться про злочинну схему постачання вугілля з тимчасово окупованих територій на 1,5 мільярда гривень та сприяння терористичним організаціям «ЛНР» і «ДНР».