Партія «Голос» закликала відмовитися від Мінських домовленостей

У партії "Голос" закликали владу відмовитися від Мінських домовленостей у зв'язку з погіршенням ситуації на Донбасі та загибеллю українських військових.

Про це повідомляє пресслужба політсили.

«Ще троє загиблих на фронті. Всього — 11 бойових втрат на Сході від початку року. Висловлюємо щирі співчуття родинам загиблих. І вкотре наполягаємо: Україна повинна відмовитися від мертвих Мінських домовленостей та будь-яких спроб їх оживити. Президент Зеленський має негайно відреагувати й припинити брехати про "успішне перемир'я"», - йдеться у повідомленні.

При цьому в "Голосі" заявили, що з Кремлем треба говорити «лише мовою політичного тиску та військової потужності», а Україна «повинна наростити військову міць, заручитися підтримкою Заходу та добиватися посилення санкційного тиску на РФ».

Нагадаємо, близько 10-ї ранку 14 лютого під час переміщення в районі Новолуганського з метою перевірки несення служби та зміни військовослужбовців на вогневих позиціях внаслідок підриву на невстановленому вибуховому пристрої загинули троє військових ЗСУ.