Парубій закрив останнє засідання Ради VІІІ скликання - ВІДЕО

Сьогодні, 12 липня, спікер парламенту Андрій Парубій оголосив про завершення останнього пленарного засідання десятої сесії Верховної Ради України VIII скликання. Про це повідомляє інформаційне управління Апарату Верховної Ради України.

На закритті був присутній і прем'єр-міністр Володимир Гройсман, і члени уряду.

Парубій повідомив, що Рада VIII скликання провела 580 пленарних засідань, на яких ухвалили 2 734 законодавчих акти, в тому числі 987 законів та кодексів в цілому. Також за каденцію провели 35 парламентських слухань.

"Певно, що були помилки. Нам доводилося працювати у неймовірних умовах, у відчайдушних умовах нам доводилося працювати усі ці роки. Але я напевно знаю, що кожен народний депутат розумів цю відповідальність, яка лежала перед нами. Кожен з урядовців знав і розумів відповідальність кожного нашого рішення, кожної нашої дії. І кожен відчайдушно на своєму фронті проводив реформи. Незважаючи на ці абсурдні ідеї зачистити поле від усіх тих, хто 5 років захищав нашу країну, а власне такою є вчорашня заява, я переконаний, що історія дасть високу оцінку нашім спільним діям", – заявив Порубій.

Після закриття засідання у пленарній залі парламенту прозвучав державний гімн.

Останній пленарний день у парламенті назвали "Днем подяки".