Порошенко приїхав на допит у ДБР - ВІДЕО

П'ятий президент України Петро Порошенко прийшов на допит до ДБР, хоча у спілкуванні з журналістами наголосив, що про допит дізнався зі ЗМІ, які посилалися на Telegram колишнього заступника голови АП Януковича Андрія Портнова, повідомляє 5 канал.

Варто зауважити, допит відбувався щодо справи про продаж заводу "Кузня на Рибальському". Як зазначив Порошенко, продаж відбувався прозоро і без його особистої участі.

"Попри те, що за весь час я не отримав жодної повістки, інформацію про це я почув від ЗМІ, які посилалися на телеграм-канал колишнього заступника глави адміністрації Януковича. Хочу наголосити, що ми також стурбовані, що відбувається постійний виток кожного матеріалу, який здобуває ДБР на адресу пана Портнова і не тільки. Ми не виключаємо, що подібні матеріали виходять за межі України", – наголосив експрезидент.

Після того, як Петро Порошенко вийшов із приміщення ДБР, на нього напали невідомі. Зокрема, чоловік спортивної статури вискочив на автівку п'ятого президента, він намагався бити скло. Правоохоронці намагалися відтіснити чоловіка. В результаті чого зчинилася бійка невідомих із поліцейськими.