Смешко назвав першу десятку списку своєї партії

У суботу, 8 червня, партія «Сила і Честь» провела з'їзд, на якому лідер політсили Ігор Смешко представив членів команди, що разом з ним підуть на дострокові вибори у Верховну Раду 21 липня, повідомляє Today.ua.

У першу десятку команди Смешка увійшли депутати від «Самопомічі» Олена Сотник та Іван Мірошниченко, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров, і колишній начальник Генерального штабу Володимир Замана. Також в партію «Сила і Честь» увійшла вчений Ольга Романюк, колишній співробітник Нацбанку Андрій Гайдуцький, Ірина Сисоєнко, яка також є депутатом від «Самопомичи», екс-глава Держслужби з контролю за наркотиками Володимир Тимошенко і митник Анатолій Макаренко.

«Перша десятка – це ті люди, які з перших хвилин повинні довести, що ми не жартуємо і наводимо патріотичних професіоналів, які з першого дня зможуть працювати на основних ділянках відновлення керованості держави”, – заявив Смешко на з’їзді партії.

Ігор Смешко разом зі своєю партією «Сила і Честь” виступає за проведення парламентських виборів за новою пропорційною системою з відкритими регіональними списками.