«Той, хто підняв меч, від меча і загине!»: Оксана Марченко заявила про вступ до ОПЗЖ на тлі введених санкцій проти неї та Медведчука

Українська телеведуча Оксана Марченко оголосила про вступ до партії «Опозиційна платформа — За життя» на тлі введених санкцій проти неї та її чоловіка - депутата від ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Про це вона повідомила в Instagram.

Своє звернення вона записане переважно російською.

Накладення санкцій Марченко назвала «неконституційними, репресивними й дурними рішеннями гаранта» і заявила, що допомагала Зеленському з працевлаштуванням на «1+1» у 2003 році.

«Сподіваюсь, усе було добре. Але ключове слово тут — "було", тому що ви — у минулому. І з кожним своїм підписом під беззаконними документами ви забиваєте черговий цвях у свою убогу політичну труну... », — заявила Марченко.

Вона також додала, що її сім’я є «законослухняною» і є втіленням «мирної, успішної України, в якій усі громадяни будуть захищені від беззаконня і будуть жити щасливо». Крім того, вона вважає, що Медведчука неназвані «ви» «так панічно боїтесь — і правильно робите».

Також Марченко підкреслила, що Зеленський своїм рішенням про введення санкцій «змусив її взяти "політичну зброю", щоб встати поруч зі своїм чоловіком і йти до спільної мети одним фронтом».

«Тепер замість одного Медведчука ви отримали ще й Марченко, яка ніколи не прагнула в політику, але ви не залишили мені вибору. Відсьогодні я вступаю в партію "Опозиційна платформа — За життя", де своїм головним завданням бачу захист українського народу... Той, хто підняв меч, від меча і загине!» — наголосила Марченко.

Під кінець свого звернення Марченко перейшла на українську і сказала, що «Зеленський і його прихвостні» оголосили війну «всім українцям», згадавши в негативному ключі відкриття ринку землі («у вас відібрали землю») та зростання комунальних тарифів («скоро у вас заберуть житло»).

Звернення Марченко завершила риторичним питанням: «Пам’ятайте: з нами — бог. Так хто проти нас?»

Нагадаємо, 19 лютого Рада національної безпеки та оборони запровадила санкції проти депутата «Опозиційної платформи — За життя» Віктора Медведчука, його дружини Оксани Марченко та ще низки фізичних і юридичних осіб через фінансування тероризму.