Тимошенко дала Порошенку поради в зв'язку з оголошенням підозри

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко дала поради п'ятому президенту Петру Порошенку на тлі оголошення підозри у державній зраді.

Про це вона заявила в етері телеканалу "Україна 24".

"Я б хотіла дати Петру Олексійовичу декілька порад. Враховуючи, що ви знаєте мою історію, що я пройшла через всі ці політичні репресії - причому найгіршого рівня. Перша порада. Якщо він вірить у свою правоту, категорично йому не можна виїжджати з країни. Нікуди не потрібно бігти, не треба нікуди їхати. Якщо всередині відчуваєш, що ти правий, то потрібно залишатися, у себе вдома, проходити всі правосудні, неправосудні суди й доводити, що ти не порушував закон", - сказала політикиня.

Також вона наголосила, що в країні нема незалежних судів.

"Друга порада. Безумовно суди неправосудні, вони залежні. Я це добре знаю, бо пройшла все, що можна було пройти в Україні. Але не можна категорично здаватися - це є дуже важливим. Якщо за тобою правда, треба йти в ЄСПЛ, всі інстанції судів, добиватися, щоб все це було публічно, і боротися. Якщо він вважає, що він правий, нехай іде вперед і доводить", - заявила  Тимошенко.

Нагадаємо, напередодні Петру Порошенку повідомили про підозру у державній зраді. Його звинувачують у сприянні діяльності терористичних організацій "ЛНР" та "ДНР".