Тимошенко пропонувала своїх людей на «солодкі» посади в обмін на голосування в Раді: Зеленський прокоментував перехід "Батьківщини" в опозицію

Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко пропонувала голосувати за усі закони разом з фракцією "Слуга народу" в обмін на призначення її людей на владні посади. Про це написав на своїй сторінці у Facebook президент України Володимир Зеленський, коментуючи перехід партії "Батьківщина" в опозицію.

"Є дуже давня українська традиція. Раз на 5 років Юлія Володимирівна Тимошенко йде в опозицію до чинного президента, імітуючи турботу про народ. Вчора подивився "Свободу слова" на ICTV. Там Юлія Володимирівна розповідала, що пропонувала нам нових людей на різні посади. Людей, які "принесуть інвестиції", - зазначив Зеленський.

Президент запевнив, що лідерці «Батьківщини» відмовили в її пропозиції.

"Так, Юлія Володимирівна справді пропонувала. Вона принесла список своїх людей для призначення на "солодкі" місця. А натомість обіцяла протягом року голосувати за всі закони разом зі "Слугою Народу" у Верховній Раді. Звісно, ми відмовили. Адже епоха договірняків скінчилася назавжди", - повідомив Зеленський.

Нагадаємо, 13 листопада після схвалення Верховною Радою законопроєкту про скасування мораторію на продаж землі Юлія Тимошенко оголосила про перехід "Батьківщини" в опозицію.