В організмі померлого нардепа Полякова, окрім метадону, виявили ще димедрол - МВС

Окрім метадону та алкоголю, в організмі померлого народного депутата Антона Полякова знайшли димедрол, який підсилює дію наркотиків.

Про це розповів перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в етері програми «Мокрик По Живому» на Громадському.

Він уточнив, метадон із димедролом називають «вуличним метадоном». Метою димедролу є посилення дію наркотичної речовини. У звичайній аптеці за звичайним рецептом це отримати неможливо.

«Тобто ми можемо з абсолютною впевненістю говорити, що це суміш, яка була здобута десь не в офіційній аптечній мережі», — резюмував Єнін.

Він зазначив, що слідство ще триває, тому правоохоронці не можуть прокоментувати, звідки ця речовина потрапила в організм нардепа. 

Також Єнін уточнив, що правоохоронці наразі не знайшли доказів, що Полякова вбили. 

«Водночас ми до цього часу не відкидаємо жодну з версій», — додав посадовець.

Крім того, заступник глави МВС повідомив, що правоохоронці вже допитали співмешканку Полякова народну депутатку Анну Скороход, а також її помічника Руслана Джамбулатова, із яким депутат випивав перед смертю.

Як раніше повідомили в МВС, в організмі померлого Полякова, окрім алкоголю, знайшли наркотичну речовину - метадон.

Нагадаємо, 8 жовтня у Дніпровському районі Києва знайшли мертвим в таксі народного депутата Антона Полякова. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України з позначкою «Природна смерть».