Вбивство Шеремета: депутатка повідомила про алібі однієї з підозрюваних

Депутатка Верховної Ради від «Європейської солідарності» Яна Зінкевич заявила, що одна з підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета Яна Дугарь перебувала у зоні бойових дій на Донбасі, коли стався злочин. Про це вона написала у Facebook, опублікувавши відповідну довідку.

«Зранку разом з депутатом 8 скликання Оксаною Корчинською та адвокатом Віталієм Коломійцем будемо пробиватись до Яна Дугарь. На фото довідка, що підтверджує перебування Яни в АТО на момент вбивства Шеремета. Докази, що були надані по Яні абсурдні навіть за своєю суттю, та притягнуті за вуха», — зазначила Зінкевич.

У довідці про участь у військових діях на Донбасі зазначено, що старша солдатка Яна Дугарь у період з 3 червня 2016 до 26 вересня 2016 була у зоні бойових.

Як повідомлялось раніше, 12 грудня глава МВС України Арсен Аваков заявив про затримання фігурантів у справі Шеремета. Згодом поліція дала брифінг, правоохоронці назвали п'ятьох підозрюваних у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета.

Музикант Riffmaster Андрій Антоненко повідомив, що до нього прийшли з обшуками і підозрюють у вбивстві журналіста Шеремета.