«Влада втекла»: Порошенко про перенесення судового засідання

П'ятий президент України, лідер партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко вважає, що Офіс президента дав команду зупинити передачу справи в суд через те, що його вони бояться більше, ніж лідера РФ Володимира Путіна. 

Про це п’ятий президент повідомив у Facebook.

«Влада втекла. Вона навіть не наважилася з’явитися під світло телекамер для того, щоб хоч якось пояснити, що вони роблять і коли вони це припинять. Що під час війни, різкого зростання загрози, продовження російської агресії, коли їм про це говорить весь світ, вони всі свої зусилля спрямували виключно в один напрямок – боротьбу з Порошенком», - йдеться в дописі.  

На думку очільника ЄС, Офіс діючого президента його боїться більше, ніж Путіна, а власного народу - більше, ніж окупації.  

Також, за словами Порошенка, Офіс президента Зеленського дав команду зупинити передачу справи в суд для того, «щоб дати їм ще декілька тижнів, щоб вони знайшли компромат на суддів Апеляційного суду, бо відмовляються вони виконувати їх злочинні накази».  

Він подякував усім за підтримку.

«Коли ви приходите, вони — тікають. Разом — ми сила!» - наголосив п'ятий президент. 

Нагадаємо, 28 січня Київський апеляційний суд переніс розгляд скарги на рішення щодо обрання запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання п’ятому президенту України Петру Порошенку на 11 лютого.