Зеленський призначив Бухарева главою зовнішньої розвідки

У вівторок, 11 червня, народний депутат з фракції «Батьківщина» Владислав Бухарєв був призначений головою Служби зовнішньої розвідки України. Відповідний указ №391 був опублікований на сайті президента, повідомляє Today.ua.

Водночас, іншим указом №390 президент України Володимир Зеленський звільнив від тимчасового виконання обов’язків голови СЗР Андрія Алексєєнка.

Відзначимо, що в 2014 році Владислав Бухарєв працював у Службі безпеки України на посаді першого заступника голови СБУ — начальника Головного управління по боротьбі з корупцією і організованою злочинністю. Також був офіцером з особливих доручень голови СБУ.

У Верховну Раду генерал-лейтенант податкової міліції, почесний громадянин м. Лебедин Сумської області Владислав Бухарєв був обраний по одномандатному 162 виборчому округу. Нардеп від “Батьківщини” є головою підкомітету з питань боротьби з організованою злочинністю комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Також відзначимо, що в Лебединському районі, звідки і балотувався Бухарєв в парламент, в День Незалежності України регулярно проходили безкоштовні концерти студії “Квартал 95”.