AB InBev Efes Україна передала 10 400 упаковок питної води навчальним закладам на Сході України

AB InBev Efes Україна в рамках гуманітарної програми з надання чистої питної води в разі виникнення надзвичайних ситуацій надала гуманітарну допомогу в регіони з недостатнім водопостачанням. На Харківській пивоварні «Рогань» компанія підготувала 10 400 упаковок (93 600 л) слабогазованої питної води для подальшої передачі установам у прифронтовій зоні на Сході України.

На початку серпня на Харківській пивоварні компанії було розлито 93 600 л води по пляшках об'ємом 1,5 л. Після 14-денного карантину і перевірки якості продукції воду передали міжнародній гуманітарній програмі, яка на місці допоможе з її дистрибуцією кінцевим одержувачам. 10 400 упаковок питної води розподілені між дошкільними установами, школами і дитячими будинками поблизу лінії розмежування. Часті перебої з водою тут пов'язані з застарілою інфраструктурою водопостачання й обстрілами, які пошкоджують водопроводи, що ускладнює доступ до чистої питної води. Серед одержувачів — 177 установ у Донецькій області та 57 — у Луганській.

«У цей складний кризовий час люди відчувають нестачу не тільки медичного обладнання та засобів, а й питної води — базової потреби людини. Наша компанія намагається використовувати всі доступні нам можливості, щоб надавати допомогу нужденним, і передача води в рамках гуманітарної програми є ще одним кроком у цьому напрямку», — коментує Денис Хренов, в.о. генерального директора AB InBev Efes Україна.

Доступ до чистої питної води в районах, близьких до лінії розмежування, є гострою проблемою. В рамках гуманітарної програми AB InBev Efes Україна допомагає отримати безперешкодний доступ до питної води найуразливішим сім'ям та освітнім установам.

Інформаційна довідка:

AB InBev Efes Україна — один із лідерів українського пивоварного ринку, який є спільним підприємством найбільшої в світі виробника пива Anheuser-Busch InBev і регіональної компанії з виробництва напоїв із провідними позиціями Anadolu Efes.

AB InBev Efes Україна має три пивоварні в Чернігові, Харкові та Миколаєві.

Портфель пивних брендів складається з глобальних ТМ: Bud, Corona Extra, Stella Artois; міжнародних ТМ: Hoegaarden, Leffe, Beck's, Lowenbrau, Franziskaner, Spaten, Staropramen, Taller, Velkopopovický Kozel, «Старий Мельник із Діжки», Miller; локальних ТМ: «Чернігівське», «Рогань», «Янтар», Сhill; квасу «Село і люди».

Контакти для ЗМІ

Усі запити, пов'язані з наданням інформації для ЗМІ, прохання надсилати Нонні Мартиновій, менеджеру із зовнішніх комунікацій.

Моб.: +38 (095) 287-62-28; +38 (068) 344-56-02

E-mail: Nonna.Martynova@AB-Inbev.com