Діти майбутнього: EVA і БФ «КОЛО» передали лампу фототерапії до Тернопільської дитячої лікарні

Національна мережа магазинів EVA спільно з благодійним фондом «КОЛО» передали лампу фототерапії для новонароджених неонатальному центру Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. Кошти на закупівлю пристрою було зібрано в рамках благодійної акції.

Кожен, хто у період з 26 травня до 3 червня 2021 року включно придбав підгузки ТМ JOY у роздрібних або інтернет-магазині EVA, став добродійником. 1 гривня з продажу кожної пачки продукту перераховувалася до БФ «КОЛО» на придбання лампи фототерапії для новонароджених. Акція організовувалася до Міжнародного дня захисту дітей і була покликана привернути увагу до прав та безпеки наймолодших громадян України.

«Підтримка малюків із боку держави, громадських установ і компаній є вкрай важливою. Забезпечення їхнього здоров’я і щастя є нашою спільною метою й одним із пріоритетів діяльності EVA. Наше майбутнє залежить від них, а ми несемо відповідальність за їхнє безпечне сьогодення. Ми дуже вдячні всім, хто долучився до нашої благодійної акції та у такий спосіб сприяв появі лампи фототерапії у дитячій лікарні Тернополя», — коментує Олександра Гнатик, керівниця PR-напряму лінії магазинів EVA.

Лампу фототерапії для новонароджених у закладі чекали вже давно, адже тривалий час її не було в наявності в Україні. Наразі необхідний прилад уже переданий до неонатального центру Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. З допомогою лампи лікарі зможуть забезпечити новонародженим ефективну профілактику різних інфекційних захворювань і лікування жовтяниці.

«Робити добрі справи завжди приємно, а тим більше бачити, як благодійність стає звичною справою. Нам надзвичайно приємно співпрацювати з таким партнером, як лінія магазинів EVA, що вже понад сім років підтримує наш проєкт «Поспішайки» і допомагає закуповувати обладнання для реанімації новонароджених по всій Україні», — говорить Олена Кривенко, голова правління Благодійної організації «Благодійний фонд «КОЛО».

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент декоративної косметики, парфумерії, продукти для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також засоби для догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА».

Сім років компанія EVA посідає лідерські позиції у своєму сегменті ринку, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». У 2020 році лінію магазинів EVA втретє поспіль визнано «Найкращим магазином краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2020». У 2019-му компанія отримала нагороду «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association, а також нагороду найбільшої  міжнародної виставки у галузі приватних марок PLMA (Private Label Manufacturers Association) у Нідерландах і нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM.

За 19 років компанія зросла до понад 1 000 магазинів по всій Україні, представивши більш ніж 30 000 асортиментних позицій. У 2020 році вперше у своїй історії мережа магазинів EVA перетнула психологічний рубіж у 100 мільйонів одиниць товарів ВТМ, які реалізувала протягом року, та має у своєму портфелі 51 ВТМ. Нині штат співробітників лінії магазинів EVA налічує близько 14 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено в моделі сервісу компанії: «EVA — це найкраща подруга, що дарує щастя бути собою».

Додаткова інформація: https://eva.ua.

Контакт для ЗМІ:

Музиченко Тетяна

Тел.:  +380 93 130 7512

E-mail: EvaPressOffice@spnua.agency