Huawei — найкращий роботодавець у 10 країнах Європи

Третій рік поспіль компанія Huawei сертифікована як найкращий роботодавець у Європі, зокрема у 10 країнах — Бельгії, Франції, Німеччині, Ірландії, Італії, Нідерландах, Португалії, Іспанії, Швейцарії та Великій Британії.

Top Employers Institute сертифікує організації, для яких працівники є найвищим пріоритетом завдяки винятковому підходу до роботи з персоналом. Сертифікація відбувається на основі результатів дослідження найкращих HR-практик. Дослідження охоплює шість HR-сфер і 20 тем, зокрема кадрову стратегію, умови праці, підбір кадрів, навчання, добробут, різноманітність та інклюзію тощо.

«Ми неймовірно пишаємося тим, що удостоєні звання найкращого роботодавця у Європі. Huawei показала себе як провідна компанія з ефективним управлінням персоналом. Таке визнання зміцнило нашу репутацію на світовій арені як найкращого роботодавця і допоможе компанії залучати талановитих фахівців для підтримки професійних амбіцій. Зокрема, це дозволяє нам постійно переглядати методи роботи і вдосконалювати їх», — зазначила Леслі Вайт (Lesley White), віцепрезидентка відділу кадрів Huawei у Західній Європі.

«Аналізуючи торішні та позаторішні виклики, з якими зіткнулися організації у всьому світі, Huawei і надалі демонструє, що першочергова увага приділяється провідним методам роботи з персоналом. Минулого року компанія вирішувала проблеми, завзято працюючи над позитивним впливом на життя працівників. Тож ми раді вітати організації, які цьогоріч були удостоєні звання найкращих роботодавців у Європі», — розповів Девід Плінк (David Plink), генеральний директор Top Employers Institute.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Компанія вкладає значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 197 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22