Huawei оголосила фінансові результати за перше півріччя 2020 року

Huawei оголосила результати своєї діяльності за перше півріччя 2020 року. За цей період дохід компанії становить 64,2 млрд доларiв (454 млрд юанів), що на 13,1% більше порівняно з аналогічним періодом минулого року. Чистий дохід становить 9,2% [i]. Доходи підрозділів Huawei Carrier Network Business Group, Huawei Enterprise Business Group і Huawei Сonsumer Business Group склали 22,6 млрд доларiв (159,6 млрд юанів), 5,1 млрд доларiв (36,3 млрд юанів) і 36,2 млрд доларiв (255,8 млрд юанів) відповідно.

З огляду на те, що країни всього світу борються з пандемією COVID-19, інформаційні та комунікаційні технології (ІКТ) стали не тільки важливим інструментом боротьби з вірусом, а й рушієм економічного відновлення. Компанія Huawei підтвердила свою прихильність співробітництву з операторами зв'язку і галузевими партнерами для підтримки стабільної роботи мережі, прискорення цифрової трансформації та вжиття заходів щодо відновлення місцевої економіки.

Складне зовнішнє середовище робить відкриту співпрацю і довіру до світових виробничо-збутових ланцюжків як ніколи важливою. Huawei пообіцяла і надалі виконувати свої зобов'язання перед клієнтами і постачальниками, а також рухатися вперед і робити свій внесок у розвиток глобальної цифрової економіки і технологій, незалежно від того, з якими проблемами в майбутньому зіткнеться  компанія.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності «ХУАВЕЙ Україна» охоплює чотири напрямки: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах:

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook:

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Huawei FusionSolar Ukraine https://www.facebook.com/HuaweiFusionSolarUkraine/

 Telegram:

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter:

https://twitter.com/huawei_ukraine

Контакти:

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА» (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462 82 82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ТОВ «ХУАВЕЙ УКРАЇНА», tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340 66 22

[i] Наведені тут фінансові дані представляють собою неаудовані дані, складені відповідно до Міжнародних стандартів фінансової звітності; обмінний курс на кінець червня 2020 року: 1 долар США = 7,0677 юаня (джерело: зовнішні агентства).