Huawei оголосила про будівництво свого першого в Європі заводу з виробництва бездротових рішень

Huawei оголосила про офіційний запуск будівництва заводу з виробництва бездротових рішень компанії в Європі (Huawei European Wireless Factory). Завод буде розташовано у бізнес-парку міста Брюмат регіону Гранд-Ест у Франції.

На заводі Huawei вироблятиметься обладнання для базових станцій бездротового доступу. Далі продукція розповсюджуватиметься між європейськими клієнтами Huawei. Це знаковий проєкт для компанії, адже це перший виробничий майданчик такого класу, розташований за межами Китаю. Наприкінці 2019 року проєкт анонсував Лян Хуа (Liang Hua), президент Huawei. Будівельні роботи розпочнуться вже цьогоріч, а відкриття заводу заплановано на 2023 рік.

Huawei прагне зробити внесок у розвиток місцевих екосистем, співпрацюючи з французькими компаніями над розробкою та будівництвом цього заводу. Крім того, компанія планує найняти на завод 300 працівників із французького регіону Гранд-Ест. Довгострокова мета Huawei — збільшити штат до 500 працівників та інвестувати за рік 1 млрд євро на виробництво рішень.

Компанія має сильні позиції в Європі, де розташовані 23 науково-дослідницькі центри Huawei, понад 100 університетів-партнерів і понад 3 100 постачальників. Новий завод допоможе компанії покращити високопродуктивний ланцюжок постачань і розширити свої послуги у регіоні.  

«Завод Huawei у Європі — це перший виробничий майданчик такого класу, котрий ми будуємо за межами Китаю. Це свідчить про нашу відданість Європі, де ми ведемо свою діяльність із 2000 року. Це також демонструє наше бажання взяти на себе довгострокове зобов’язання щодо створення робочих місць та економічної цінності в регіоні», — сказала Кетрін Чен (Catherine Chen), віцепрезидентка та членкиня ради директорів Huawei.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22