Huawei оптимізує портфель рішень для підвищення стійкості бізнесу та адаптації до роботи у складних умовах

З 12 до 14 квітня Huawei проводить 18-й щорічний Всесвітній аналітичний саміт (Global Analyst Summit). Під час заходу Ерік Сюй (Eric Xu), ротаційний голова Huawei, поділився результатами діяльності компанії за 2020 рік та розповів про п’ять стратегічних ініціатив, над якими Huawei продовжить працювати.

  • Huawei оптимізує портфель рішень для посилення стійкості бізнесу. Компанія розвиватиме можливості свого програмного забезпечення та активно інвестуватиме в компоненти для розумних транспортних засобів.
  • Huawei максимально збільшуватиме цінність 5G. Також компанія залучатиме колег із галузі, щоби разом визначити стандарт 5.5G для стимулювання подальшого розвитку мобільних комунікацій.
  • Компанія забезпечуватиме інтелектуальний та орієнтований на користувача досвід у всіх сценаріях використання.
  • Huawei впроваджуватиме інновації, щоб знизити споживання енергії та зменшити викиди вуглецю у світі.
  • Вирішуватиме проблеми безперервності постачань.

«У майбутньому ми все ще матимемо справу зі складним і нестабільним середовищем у світі. Продовження пандемії COVID-19 та геополітична невизначеність є і будуть викликами для організацій, підприємств і країн у цілому. Тож разом із нашими клієнтами та партнерами ми працюватимемо над інноваціями й просуватимемо цифрову трансформацію. Наша мета — забезпечити доступ до цифрових технологій кожній людині, оселі та організації для створення підключеного інтелектуального світу», — наголосив Ерік Сюй.

Ротаційний голова Huawei Ерік Сюй (Eric Xu) виступає з промовою на 18-му Всесвітньому аналітичному саміті

Бачення Huawei інтелектуального світу до 2030 року

Вільям Сюй (William Xu), голова ради директорів, президент Інституту стратегічних досліджень Huawei, почав свою промову з обговорення проблем, які впливатимуть на суспільний добробут протягом наступного десятиріччя, зокрема старіння населення та зростання споживання енергії. Він також озвучив бачення Huawei інтелектуального світу до 2030 року, окресливши дев'ять технологічних викликів і запропонувавши пріоритетні напрями для наукових досліджень.

  1. Визначення 5.5G для підтримки сотень мільярдів різновидів підключень.
  2. Розвиток нанорозмірної оптики для стрімкого збільшення пропускної здатності волокон.
  3. Оптимізація мережевих протоколів для підключення всіх об’єктів.
  4. Вдосконалення обчислювальної потужності, достатньої для підтримки розумного світу.
  5. Аналіз інформації із величезних масивів даних для прискорення наукових проривів у технологіях на базі штучного інтелекту.
  6. Вихід поза межі архітектури фон Неймана для створення систем зберігання інформації зі збільшеною у стократ щільністю.
  7. Поєднання обчислень і сприйняття для створення мультимодального гіперреалістичного користувацького досвіду.
  8. Надання людям можливості проактивно стежити за станом здоров'я, самостійно та постійно контролюючи життєві показники.
  9. Створення інтелектуального «інтернету енергії» (Internet of Energy) для виробництва, зберігання і споживання екологічнішої електроенергії.

«У прийдешньому десятиріччі, — сказав Вільям Сюй, — ми можемо очікувати на багато значущих змін на краще у житті суспільства, потрібно лише сприяти їхній реалізації. Ми сподіваємося об'єднати зусилля з представниками різних галузей промисловості, науковими колами, дослідними інститутами та розробниками додатків задля вирішення проблем, що постали перед людством. Завдяки спільному баченню кожен відіграватиме свою роль у вивченні того, як зробити підключення кращими, а обчислення — швидшими й екологічнішими. Давайте разом вирушимо назустріч інтелектуальному світу–2030».

Перший Всесвітній аналітичний саміт Huawei відбувся у 2004 році й відтоді проводиться щороку. Цьогорічний саміт, темою якого є «Побудова повністю підключеного інтелектуального світу», проходитиме з 12 до 14 квітня. На ньому галузеві експерти з усього світу поділяться своїм баченням цієї теми й обговорять майбутні тенденції.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22