Huawei увійшла до переліку 25 найпрестижніших лауреатів премії Corporate Startup Star Awards

Нещодавно компанія Huawei поповнила список лауреатів престижної премії Corporate Startup Star Awards, яка проводиться уже шостий рік поспіль. Цей захід був започаткований у 2016 році консалтинговою фірмою з інновацій Mind the Bridge у межах ініціативи Європейської комісії Startup Europe Partnership. Згодом премія здобула визнання на міжнародному рівні завдяки партнерству з Міжнародною торговельною палатою.

Премію Corporate Startup Star Awards започаткувала компанія Mind the Bridge у межах ініціативи Європейської комісії Startup Europe Partnership у 2016 році

Загалом цією премією було відзначено 50 компаній з усього світу, серед яких 25 — у номінації «Міжнародні зірки корпоративних стартапів» та 25 — у номінації «Міжнародні претенденти на відкриті інновації».

«Ми високо оцінили роботу Huawei зі стартапами. Особливої уваги заслуговує підхід компанії до екосистеми, за яким вона не лише «бере», а й «віддає». Huawei застосовує хмарну інфраструктуру та власні мобільні сервіси для підтримки розвитку стартапів, розробки нових продуктів і виходу на нові ринки. Наближеність до численних стартапів у галузі хмарних обчислень, штучного інтелекту, великих даних та інших провідних технологій надає Huawei значних переваг», — прокоментував Альберто Онетті (Alberto Onetti), голова Mind the Bridge.

Кетрін Чен (Catherine Chen), президентка відділу зі зв’язків із громадськістю і комунікацій Huawei, виступає на церемонії нагородження

Кетрін Чен, президентка відділу зі зв’язків із громадськістю і комунікацій Huawei, сказала: «Huawei розпочала роботу 34 роки тому зі стартовим капіталом у 5 000 доларів США. Тоді ми скористалися щедрістю великих компаній, які були готові ризикнути й інвестувати кошти у перспективного початківця. Сьогодні й ми хочемо зробити свій внесок у розвиток галузі, надавши підтримку більшій кількості стартапів. Ми віримо, що ідея «плати наперед» є надважливою для розвитку екосистеми. Наприклад, за останні вісім років наша програма Digital InPulse у Франції допомогла понад 80 стартапам вийти на міжнародний ринок. Завдяки таким ініціативам, як Shining Star («Зірка, що сяє») і Huawei Developer Program, ми хочемо збільшити кількість стартапів на ринку та підтримати підприємців і розробників».

«Huawei підтримує відкриті інновації і малий та середній бізнеси (МСБ) у Європі. Наші 23 різні дослідні центри в Європі тісно співпрацюють із сектором МСБ. Ми підтримуємо структури управління з відкритим кодом, який є ідеальним інструментом розвитку технологій», — зазначив Тоні Цзінь Юн (Tony Jin Yong), головний представник Huawei в інституціях ЄС.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Компанія вкладає значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 197 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22