Huawei відкрила центр досліджень і розробок у Будапешті

Компанія відзначає 15 років діяльності в Угорщині та 20 років ― у Європі.

У жовтні 2020 року Huawei відкрила новий центр досліджень і розробок у Будапешті, який займається дослідженнями в області штучного інтелекту, обробки зображень, потокових медіа та ультравеликомасштабних розподілених систем.

Під час заходу Колін Кай (Colin Cai), генеральний директор компанії в Угорщині, сказав: «Завдяки інвестиціям загальним обсягом в 1,5 млрд доларів США за останні 15 років ми прямо або опосередковано створили близько 2 400 робочих місць в Угорщині».

«Huawei є одним із стратегічних партнерів Угорщини з 2013 року, і відтоді компанія інтенсивно працює над розвитком економіки та ІКТ-сфери країни», ― сказав Петер Сіярто (Péter Szijjártó), міністр закордонних справ і торгівлі Угорщини.

У рамках довгострокових і постійних інвестицій у технологічні інновації та дослідження Huawei інвестувала 15,3% від доходу за 2019 рік у науково-дослідницьку діяльність.

Колін Кай додав: «Угорщина надала відкриті та справедливі умови ведення бізнесу для всіх компаній, включаючи Huawei. Активно працюючи з багатьма галузями та урядовими відомствами, ми прагнемо допомогти суспільству досягти цілей стратегії цифрового розвитку Угорщини (DNDP) 2020. Ми також дбаємо про майбутнє екосистеми талантів Угорщини. Протягом останніх 6 років у рамках програми «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future) ми співпрацювали з 4 місцевими університетами та підтримали 65 молодих інженерів, які стали учасниками тренінгів у Китаї».

Проєкт «Насіння для майбутнього» (Seeds for the Future) компанія Huawei реалізує з 2008 року. За цей період в ньому взяли участь понад 3 600 студентів із 108 країн. Для України проєкт стартував у 2016 році, та проводиться за підтримки Міністерства освіти і науки України. Цьогоріч в Україні у проєкті «Насіння для майбутнього» беруть участь 50 українських студентів 23 університетів із 8 міст.

Більше інформації про проєкт «Насіння для майбутнього» за посиланням:

https://www.huawei.com/ua/news/ua/2020/20201022

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах:

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei Fusion Solar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook:

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Huawei FusionSolar Ukraine https://www.facebook.com/HuaweiFusionSolarUkraine/

Telegram:

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter:

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei Fusion Solar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти:

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22