Курс на «зелену» Європу: Huawei стала членом Eurelectric

Компанія Huawei стала членом та бізнес-партнером Eurelectric — європейської асоціації електроенергетики, яка діє у понад 32 країнах Європи та об’єднує більш ніж 3 500 компаній sз виробництва, розподілу і постачання електроенергії. Це важливе партнерство — ще одна віха у співпраці із зацікавленими сторонами в Європі та всьому світі для надання технологій і цифрових рішень, які допомагають вирішувати глобальні проблеми і досягати цілей Європейського зеленого курсу.

«Ми прагнемо зменшити викиди вуглецю та бути в авангарді енергетичного переходу, тому займаємося цією не простою, але захопливою справою. Наша робота протягом цього десятиліття — десятиліття електроенергії — відіграє важливу роль у формуванні стійкої вуглецевонейтральної економіки. Міжгалузеве партнерство — запорука успіху подвійного екологічного та цифрового переходу. Ми в захваті від того, що Huawei стала нашим бізнес-партнером і що ми разом працюватимемо над втіленням нашої місії із проведення економічно ефективного переходу на екологічно чисті види енергії, що розширить можливості споживачів», — сказав Брюс Дуглас (Bruce Douglas), директор з бізнесу та комунікацій Eurelectric.

«Компанія Huawei усвідомлює нагальну необхідність забезпечення доступного, надійного, стійкого та сучасного енергопостачання для всіх користувачів до 2030 року. Тому ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Eurelectric і колегами-членами, щоб підтримати енергетичний перехід у Європі та сприяти співпраці заради досягнення цілей ЄС щодо подвійного цифрового й екологічного переходу», — прокоментував Тоні Джін (Tony Jin), головний представник Huawei в європейських інституціях.

«Ми раді приєднатися до Eurelectric у справі декарбонізації енергетичного ринку. Eurelectric і її члени одними з перших зосередилися на відновлюваній енергії для зменшення викидів CO2. Ми зможемо швидко зрозуміти потреби галузі та залучатимемо експертів для створення екологічних рішень. Ми співпрацюватимемо, щоб інтегрувати цифрові технології і технології силової електроніки, стимулюючи проведення енергетичної революції заради кращого, більш екологічного майбутнього», — зазначив Боб Хе (Bob He), президент Huawei Digital Power у Західній Європі.

Зараз, коли ціни на енергоносії дуже високі, зацікавлені сторони державного та приватного секторів відіграють надзвичайно важливу роль. Вони об’єднують зусилля і проводять дослідження і розробки, шукаючи цифрові й екологічні рішення для переходу Європи на відновлювану енергетику. Huawei працює у Європі і для Європи та працюватиме з партнерами Eurelectric над створенням рішень, які допоможуть зменшити викиди парникових газів, гарантуючи безпечне та доступне енергопостачання ЄС, розвиваючи повністю інтегрований, взаємопов’язаний і цифровий енергетичний ринок ЄС, покращуючи енергоефективність та підтримуючи енергетичну галузь переважно завдяки відновлюваним джерелам енергії.

Huawei може запропонувати екологічні цифрові рішення, що сприяють втіленню кліматичних цілей ЄС до 2030 року та довгострокової стратегії ЄС щодо досягнення вуглецевої нейтральності до 2050 року. Наприклад, компанія підтримала місцевого оператора грецького острова Карпатос, допомігши стабілізувати електропостачання завдяки рішенню iSolar. Це рішення може забезпечити більше 50% загальної потреби одного домогосподарства в електроенергії, на понад 51% зменшити споживання енергії, отриманої внаслідок спалювання викопних видів палива, і скоротити щорічні викиди вуглецю більш ніж на 10 т.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Компанія вкладає значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 197 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Дізнайтеся більше на сайті: https://www.huawei.com/ua/.

Читайте новини компанії в офіційних джерелах

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Huawei Consumer Ukraine: https://consumer.huawei.com/ua/

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei FusionSolar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Global: http://www.huawei.com

Facebook

Huawei Ukraine https://www.facebook.com/huaweiukraine

Huawei Mobile UA https://www.facebook.com/HuaweimobileUA/

Huawei Enterprise https://www.facebook.com/HuaweiEnterprise

Huawei Global https://www.facebook.com/huawei/

Telegram

Huawei UA https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter

https://twitter.com/huawei_ukraine

Twitter Huawei FusionSolar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22