Лінія магазинів EVA стала переможцем конкурсу «Вибір року» вчетверте поспіль

На початку грудня було оголошено переможців міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року-2021». За підсумками конкурсу мережа EVA визнана лідером у категорії «Магазин краси та здоров’я».

Для визначення переможців організатори залучили міжнародну маркетингову компанію Ipsos в Україні, яка провела всеукраїнське дослідження споживчих вподобань. Під час формування переможного балу також враховувались оцінки представників професійної спільноти та журі, до складу якого увійшли експерти, що представляють бізнес-асоціації, профспілки, медіа- та рекламну спільноту.

«Ми пишаємося тим, що вчетверте поспіль стали вибором №1 у профільній категорії. Для нашої команди це чергове свідчення того, що ми впевнено рухаємося у правильному напрямку. У 2021 році ми подолали позначку в 1100 торгових точок, активно працювали над розвитком інтернет-магазину EVA.UA, розвивали логістичний напрям та впроваджували нові зручні сервіси для клієнтів. Для нас надзвичайно вагомо, що при визначенні переможців премії «Вибір року» враховувалася думка споживачів — наших клієнтів. Ми будемо робити все для того, аби щодня підтверджувати їхнє визнання», — говорить Ольга Шевченко, виконавча директорка лінії магазинів EVA.

«Вибір року» вже 20 років поспіль визначає найкращі компанії, товари та послуги. Методика визначення товарів та послуг №1 розроблена компанією Festivals International (США) і дає комплексну оцінку позиції товару, послуги та компанії-виробника на ринку. За час існування проєкту медаль і титул «№1 в Україні» отримали понад 500 торгових марок.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент декоративної косметики, парфумерії, продукти для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також засоби для догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА».

Сім років компанія EVA посідає лідерські позиції у своєму сегменті ринку, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». У 2021 році лінію магазинів EVA вчетверте поспіль визнано лідером в категорії «Магазин краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року».

Починаючи з 2019-го, мережа утримує звання «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association. У 2019 році компанія отримала нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM. Крім того, товари власних торгових марок неодноразово отримували нагороди на найбільших міжнародних конкурсах та виставках у галузі приватних марок: PLMA (Private Label Manufacturers Association) у Нідерландах та Vertex Award.

За 19 років компанія зросла до понад 1 100 магазинів по всій Україні, представивши більш ніж 30 000 асортиментних позицій. У 2020 році вперше у своїй історії мережа магазинів EVA перетнула психологічний рубіж у 100 мільйонів одиниць товарів ВТМ, які реалізувала протягом року, та має у своєму портфелі 51 ВТМ. Нині штат співробітників лінії магазинів EVA налічує близько 14 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено в моделі сервісу компанії: «EVA — це найкраща подруга, що дарує щастя бути собою».

Додаткова інформація: https://eva.ua.

Контакт для ЗМІ:

Анна Лис

Тел.:  +380 98 286 8493

E-mail: EvaPressOffice@spnua.agency