Офіційна заява мережі магазинів EVA щодо використання її бренда й розповсюдження неправдивої інформації

Національна мережа магазинів EVA (ТОВ «РУШ») заявляє, що не має жодного стосунку до вебсайтів, які розповсюджують неправдиву інформацію про розіграш призів, який нібито проводить EVA.

Офіційно повідомляємо, що EVA (ТОВ «РУШ») не проводить такої акції ні на офіційному сайті ритейлера eva.ua, ні в своїх роздрібних магазинах.

На жаль, шахраї шукають можливості використати відомий бренд, який користується довірою 8 мільйонів українських покупців щодня, у своїх зловмисних цілях.

Представники EVA наразі вживають відповідних заходів і готують заяву до Національної поліції України.

З усіма поточними акціями в мережі ЕVA можна ознайомитися на нашому офіційному сайті http://eva.ua.

ІНФОРМАЦІЙНА ДОВІДКА

Лінія магазинів EVA — найбільша національна мережа магазинів краси та здоров’я, що пропонує широкий асортимент декоративної косметики, парфумерії, продукти для догляду за обличчям і тілом, біжутерію, аксесуари, побутові товари, а також засоби для догляду за малюками. Понад 8 мільйонів осіб є користувачами програми лояльності «EVA МОЗАЇКА».

Сім років компанія EVA посідає лідерські позиції у своєму сегменті ринку, отримуючи нагороду Національної премії України Retail Awards «Вибір споживача». У 2021 році лінію магазинів EVA вчетверте поспіль визнано лідером в категорії «Магазин краси та здоров’я» за версією міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року».

Починаючи з 2019-го, мережа утримує звання «Ритейлер року в drogerie» від Ukrainian Retail Association. У 2019 році компанія отримала нагороду «За лідерство в управлінні власними косметичними торговими марками» від виставки InterCHARM. Крім того, товари власних торгових марок неодноразово отримували нагороди на найбільших міжнародних конкурсах та виставках у галузі приватних марок: PLMA (Private Label Manufacturers Association) у Нідерландах та Vertex Award.

За 19 років компанія зросла до понад 1 100 магазинів по всій Україні, представивши більш ніж 30 000 асортиментних позицій. У 2020 році вперше у своїй історії мережа магазинів EVA перетнула психологічний рубіж у 100 мільйонів одиниць товарів ВТМ, які реалізувала протягом року, та має у своєму портфелі 51 ВТМ. Нині штат співробітників лінії магазинів EVA налічує близько 14 000 осіб. EVA дотримується найвищих стандартів роботи з клієнтами та високого рівня корпоративної культури, що відображено в моделі сервісу компанії: «EVA — це найкраща подруга, що дарує щастя бути собою».

Додаткова інформація: https://eva.ua.

Контакт для ЗМІ:

Анна Лис

Тел.:  +380 98 286 8493

E-mail: EvaPressOffice@spnua.agency