В Україні презентували новий 30 кВт сонячний інвертор Huawei для приватних домогосподарств

19 березня компанія Photomate за підтримки Huawei Ukraine презентувала для споживачів України новий мережевий інвертор — Huawei SUN2000-30KTL-M3. Подія відбулася в онлайн-форматі та зібрала представників галузі сонячної енергетики, партнерів, постачальників і всіх охочих почути про інновації компанії у сфері фотовольтаїчних рішень. Сучасний розумний інвертор Huawei простіше та доступніше приєднується до системи моніторингу та управління FusionSolar, адже підтримується пристрій моніторингу — Smart Dongle WLAN/FE або 4G. Вбудована функція захисту від дуги (AFCI) суттєво знижує ризики пожежі, а відновлення сонячних батарей після деградації (PID) збільшує генерацію в довгостроковій перспективі. Інвертор може використовуватися не тільки як основне рішення у сонячних електростанціях приватних домогосподарств, а й для СЕС для власного споживання.

Наразі світ переходить до використання нових, більш екологічних і безпечних рішень у сфері енергетики. Фотовольтаїка стає дедалі популярнішою, а собівартість енергії від сонячних електростанцій знижується. Для плавного переходу на відновлювану енергетику як основне джерело потрібні відповідні рішення — інвертори, що не тільки синхронізуються з мережею, а й підтримують її. Вони відіграють важливу роль у забезпеченні ефективної та стабільної роботи сонячних електростанцій.

«Ми продовжуватимемо докладати всіх зусиль і робити внесок у розвиток сектора зеленої енергетики в Україні. Наш новий мережевий інвертор SUN2000-30KTL-M3 дозволить створювати інтелектуальні та безпечні сонячні станції із можливістю віддаленого моніторингу та управління. Вони допоможуть підприємствам та домогосподарствам не тільки генерувати енергію в мережу, але і замістити споживання електроенергії із мережі чистою енергією від сонця», — сказав Ма Ці (Ma Qi), директор Huawei Ukraine.

Серед переваг Huawei SUN2000-30KTL-M3:

  • моніторинг за допомогою Smart Dongle — фінансово доступніший;
  • захист від електричної дуги (AFCI);
  • відновлення сонячних батарей після деградації (PID);
  • 4 незалежних МРРТ-трекери для розміщення сонячних панелей у 4 різних положеннях із різними кутами нахилу;
  • ефективна робота з двосторонніми сонячними батареями, а також із сучасними панелями високої потужності;
  • підтримка оптимізаторів сонячних батарей для успішної боротьби з негативним впливом затінення;
  • один із провідних показників ефективності з коефіцієнтом корисної дії 98,7%;
  • надійне і тихе природне охолодження вільною конвекцією;
  • компактніший та легший за попередню модель;
  • підтримка стандарту IP66 для захисту від пилу та вологи.

«Незважаючи ні на що, сонячна енергетика в Україні продовжує невпинно розвиватися. Завдяки новому рішенню Huawei SUN2000-30KTL-M3 споживачі отримають не лише високу продуктивність своїх сонячних електростанцій, а й вчасну та надійну технічну й сервісну підтримку. Huawei будує розумне майбутнє фотовольтаїчного ринку, і ми раді бути причетними до цієї справи», — прокоментував Антон Абрамов, директор Photomate в Україні.

Huawei є лідером з інтеграції цифрових інформаційних технологій у сонячні станції та випускає провідні фотовольтаїчні рішення. Інвертори Huawei стали доступними в Україні з 2015 року завдяки підтримці компанії Photomate. Наразі українські фотовольтаїчні станції для домогосподарств, на яких встановлені інвертори Huawei, щороку скорочують викиди СО2 на 350 000 тонн, що еквівалентно висаджуванню 6 млн дерев.

Про Photomate

Photomate ― регіональний VAP-партнер та сертифікований сервіс-партнер Huawei у країнах Центральної і Східної Європи, Скандинавії та Балтики.

З 2008 року компанія посідає провідні позиції у регіоні з постачання сонячних інверторів комерційним та приватним клієнтам. Команда Photomate з більш ніж 30 співробітників працює у 15 країнах Європи.

Лише в 2020 році компанія поставила клієнтам інвертори Huawei FusionSolar із встановленою потужністю 1,5 ГВт. Photomate забезпечує надійну та швидку доставку продуктів. Склад компанії містить понад 3 200 місць для піддонів, на яких зберігаються сонячні інвертори загальною потужністю у понад 300 МВт.

Мета Photomate ― постачати інтелектуальне та надійне сонячне обладнання з максимальною технічною підтримкою клієнтам компанії у Центральній, Східній і Північній Європі.

Про компанію Huawei

Huawei є провідним світовим постачальником інфраструктури інформаційних і комунікаційних технологій (ІКТ), а також інтелектуальних пристроїв. Створюючи інтегровані рішення в чотирьох основних областях (телекомунікаційні мережі, ІТ, «розумні» пристрої і хмарні сервіси), ми прагнемо відкрити цифровий світ, в якому все є інтелектуальним і взаємопов'язаним, для кожної людини, оселі та організації.

Комплексний портфель продуктів, рішень і послуг Huawei є конкурентоспроможним і безпечним. Завдяки відкритій співпраці з партнерами з екосистем ми створюємо довгострокову цінність для наших клієнтів, прагнемо розширювати можливості людей, збагачувати особисте життя і сприяємо впровадженню інновацій в організаціях усіх форм і розмірів.

Інновації Huawei спрямовані на задоволення потреб клієнтів. Ми вкладаємо значні кошти в фундаментальні дослідження, концентруючись на технологічних проривах, які просувають світ уперед. У компанії працюють понад 194 000 співробітників у більш ніж 170 країнах і регіонах, які обслуговують більш ніж 3 мільярди людей в усьому світі. Компанія Huawei заснована в 1987 році. Це приватна компанія, яка повністю належить її співробітникам.

В Україні компанія Huawei здійснює свою діяльність з 2000 року. Стратегія соціальної відповідальності ХУАВЕЙ УКРАЇНА охоплює чотири напрями: освіта, охорона здоров’я, захист довкілля, розвиток.

Про Huawei FusionSolar

Посівши помітне місце на ринку сонячної енергетики по всьому світу, Huawei пропонує стрингові інвертори нового покоління із розумною технологією управління для створення повністю цифрового розумного фотоелектричного рішення FusionSolar®.

Рішення FusionSolar® є розумним, безпечним та надійним, що забезпечує стабільно високу генерацію та рентабельність інвестицій. Це робить Huawei ідеальним вибором для інвесторів та девелоперів по всьому світу.

Huawei посідає 1 місце у світі за обсягом постачання інверторів з 2015 до 2019 рр.

Читайте новини компанії Huawei Ukraine FusionSolar в офіційних джерелах

Fusion Solar Ukraine: https://solar.huawei.com/ua

Huawei Enterprise Ukraine: https://e.huawei.com/ua/

Huawei Ukraine: https://www.huawei.com/ua/

Youtube Huawei Ukraine: https://www.youtube.com/channel/UCZIvr9NYUIvkH5uS55utF-w/featured

Telegram Huawei UA: https://t.me/Huawei_Ukraine

Twitter Huawei Ukraine: https://twitter.com/huawei_ukraine

Читайте новини компанії Huawei FusionSolar Europe в офіційних джерелах

Huawei Fusion Solar Europe: https://solar.huawei.com/eu/

Huawei Enterprise Global: https://e.huawei.com/en/

Huawei Global: http://www.huawei.com

Youtube Huawei Fusion Solar: https://www.youtube.com/channel/UCqY5WCjAYp2LyogA28vsyeg

Twitter Huawei Fusion Solar: https://twitter.com/HuaweiSolar

Linkedin: https://www.linkedin.com/showcase/huawei-fusionsolar

Контакти

Олександра Волощук, менеджер з маркетингу та зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (продуктовий PR) voloshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 68 875-24-55

Аліна Севастюк, менеджер зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА (корпоративний PR), sevastiuk.alina@huawei.com, +380 95 462-82-82

Олександра Терещук, спеціаліст зі зв’язків із громадськістю ХУАВЕЙ УКРАЇНА, tereshchuk.oleksandra@huawei.com, +380 96 340-66-22