До Львова прибула Анджеліна Джолі: вона відвідала потерпілих від російської агресії дітей та переселенців

Голлівудська акторка та послиня доброї волі ООН Анджеліна Джолі сьогодні, 30 квітня, відвідала Львівщину, де мала декілька зустрічей із дітьми, волонтерами та потерпілими від російської агресії українцями.

Про це повідомив у Facebook голова Львівської ОДА Максим Козицький.

Так, в одній з лікарень Джолі навідала дітей, які постраждали через ракетний удар російських окупантів по вокзалу в Краматорську.

За словами Козицького, акторку дуже розчулили їхні розповіді, а одна дівчинка навіть змогла розповісти Джолі про свою мрію віч-на-віч.

Також Джолі відвідала школу-інтернат та поспілкувалася з волонтерами, які надають медико-психологічну допомогу на залізничному вокзалі Львова.

Акторка наголосила, що вона як мама розуміє складність викликів, що постали перед волонтерами, особливо тих, що стосуються допомоги дітям.

А ще вона поспілкувалася з переселенцями, зокрема, зустрічала пасажирів евакуаційного поїзда з Покровська.

«Для нас усіх цей візит був несподіванкою. Багато людей, які побачили пані Джолі на Львівщині, не могли повірити, що це дійсно вона. Але від 24 лютого Україна показала усьому світові, що в нас багато неймовірного. Дуже цінно, що ми маємо підтримку від людей такого рівня», — зазначив Козицький.