Британська асоціація визнала Україну найкращою у наданні послуг з IT-аутсорсингу

Британська організація Global Sourcing Association визнала Україну кращою країною світу для IТ-аутсорсингу.

Про це повідомили в посольстві України у Великобританії.

"Global Sourcing Association оголосила Україну переможцем у щорічній номінації Delivery Destination of the Year! Це чергове визнання українського IТ-сектора, зміцнення нашого глобального бренду і серйозний аргумент для українських компаній під час контактів з потенційними британськими та іншими іноземними замовниками", - йдеться в повідомленні .

Також в посольстві підкреслили, що саме посольство мало честь представити досягнення вітчизняної ІТ-індустрії перед професійним журі.

"Для посольства це стало великою відповідальністю, адже заявка України та онлайн-виступ перед журі оцінювалися представниками індустрії, баєрами та постачальниками аутсорсингових послуг, а також юридичними та консалтинговими компаніями, які працюють у галузі", - сказали в дипломатичному представництві.

Крім того, там заявили, що "перемога у єдиній глобальній номінації - свідчення успіху галузі, яка стала справжнім драйвером української економіки у 2020 році".

"Також наші привітання компанії Ciklum International з перемогою в номінації Retail Project of the Year за розробку B2B маркетплейсу для Metro, а також іншим фіналістам - компаніям N_іX і ELEKS, які потрапили у шортліст", - вказали в посольстві.

Зазначається, що експорт IT-послуг з України до Великобританії в 2020 році виріс на 50%, досягнувши 350 млн доларів.