HP представила оновлений ноутбук, що працює 17 годин без підзарядки

Американська компанія Hewlett-Packard представила оновлену версію ноутбука HP Spectre x360 14. Модель отримала кілька помітних поліпшень. Про це повідомляє The Verge.

Так, екран ноутбука змінив співвідношення сторін з 16:9 на 3:2, що дозволило на 16% збільшити площу екрану. У лінійці буде доступна версія з OLED-екраном.

Цікавою особливістю ноутбука є оригінально розташований на скошеному кутовому торці порт Thunderbolt 4, що дає можливість підключення живлення або дата-кабелю навіть при заблокованих задньої та бічний частинах пристрою.

Ноутбук обладнаний окремою кнопкою, що дозволяє заблокувати камеру.

Модель оснащена процесором Intel Tiger Lake 11-го покоління, в тому числі й одним з найпотужніших рішень Core i7 1165G7 потужністю 28 Вт з інтегрованою графікою Intel Xe. Компанія стверджує, що новий ноутбук, в порівнянні зі своїм попередником, працює на 34% швидше.

Виробник заявляє, що додав кілька унікальних можливостей, наприклад, ноутбук може визначити, що знаходиться в сумці, та включити режими, що дозволяють уникнути розряду батареї та її перегріву.

Також у нього є функція, яка прибирає фоновий шум при використанні додатків для спілкування, таких як ZOOM або Microsoft Teams.

Заявляється, що ноутбук здатний пропрацювати до 17 годин.

Базова ціна пристрою починається від 1 199 доларів США.