Актор Єфремов записав відеозвернення після смертельної ДТП у Москві

Російський актор Михайло Єфремов, який нещодавно став винуватцем смертельної ДТП у Москві, записав відеозвернення.

Він попросив вибачення у сім’ї Сергія Захарова, кур’єра інтернет-магазину «Делікатеска», який загинув унаслідок аварії, і пообіцяв допомогти «всіма засобами, якщо приймуть». 

Єфремов визнав, що було неприпустимо сідати за кермо п’яним, і пообіцяв не «відмазуватися» від відповідальності.

«Та й як тут відмажешся, коли всі все бачили. Та й я бачив, коли проспався і відійшов від шоку. Слава богу, мама моя не побачила. Це не кіно. Назад уже нічого не перемотати. Кінець. Немає вже більше ніякого Єфремова. Зрадив я всіх. Вибачте, будь ласка. Більше сказати нічого», — підсумував актор.

Проте сім’я загиблого кур’єра Сергія Захарова не прийняла вибачення актора і пропозицію допомоги. Про це заявив адвокат сім'ї загиблого Олександр Добровінський, пише «РБК».

«Вибачення сім’єю де-факто не прийняті. Якщо пан Єфремов хоче внести якийсь внесок в боротьбу з пияцтвом за кермом — це його особиста ініціатива, але про мирне врегулювання говорити занадто пізно, і грошову компенсацію, про яку йшлося в ролику, ми не приймемо», — заявив Добровінський.

Він додав, що сім'я має намір добиватися справедливого рішення суду.

Нагадаємо, увечері 8 червня Михайло Єфремов на позашляховику Jeep Grand Cherokee виїхав на зустрічну смугу Садового кільця і зіткнувся з декількома автомобілями, зокрема з фургоном Lada. Водій цієї автівки, кур’єр Сергій Захаров, отримав важкі травми, він помер в лікарні.

У крові Єфремова після аварії виявили 2,1 проміле алкоголю (це приблизно відповідає випитої пляшки горілки), а також сліди кокаїну і канабіноїдів. З 9 червня Єфремов перебуває під домашнім арештом. Тепер йому загрожує від 5 до 12 років ув'язнення.