«Бумбокс» та «Океан Ельзи» не давали дозвіл використовувати свої пісні на концерті до Дня незалежності

Представники гуртів «Бумбокс» та «Океан Ельзи» заявили, що не давали дозвіл на використання своїх пісень на концерті «Музична історія Незалежності» до Дня незалежності.

Продюсер «Бумбоксу» Олексій Согомонов на питання, чи зверталися до гурту щодо виконання їхньої пісні на концерті, відповів у коментарі у Facebook: «Ні, звісно, ніхто не питав».

На питання, чи має сенс судитися з цього приводу, відповів: «Немає сенсу. Довго, дорого, клопітно. Як пояснити, що повага до музиканта/поета/артиста - це не нагороди, а розуміння того, що йому образливо стояти в одному ряду з деякими «колегами»? Такт і повагу або є, або їх треба забивати палицею».

Про це ж сказала у Facebook й представниця «Океану Ельзи» Вікторія Хоменко: «Щодо питань використання пісні "Океану Ельзи" сьогодні зранку — ні, не давали дозвіл! Ба більше — навіть не звертались».

Напомним, концерт «Музична історія Незалежності» відбувся в межах заходів святкування 29-го Дня незалежності. На ньому пісню «Вахтерам» гурту «Бумбокс» виконали «Время и Стекло», а «Там, де нас нема» «Океану Ельзи» — хор і Вєрка Сердючка.