Кіркоров відреагував на заборону в'їзду до України

Російський співак Філіп Кіркоров заявив, що забороною на в'їзд до України «треба пишатися» і нагадав, що досі є народним артистом України.

Про це Кіркоров повідомив в Instagram.

У своєму відеозвернення він назвав заборону на в'їзд в Україну «абсурдом».

«Внесення до чорного списку народного артиста України ㅡ це вже звучить як абсурд. Але у світі зараз такого багато. Деякі недолугі чиновники таким чином намагаються набрати собі бонусів, паразитуючи на лозунгах та націоналістичній пропаганді... Я навіть маю сказати таким чиновникам "Дякую", адже вони своєю дурістю допомагають мені стати ще популярнішим», ㅡ заявив Кіркоров.

Він також додав, що «тим, що відбулося, треба пишатися», і заявив, що рішення щодо нього насправді пов'язане з «ненавистю до Росії».

Нагадаємо, Міністерство культури за поданням Служби безпеки внесло російського співака Філіпа Кіркорова до переліку людей, які створюють загрозу національній безпеці України.

У СБУ пояснили, що рекомендували внести Кіркорова до «чорного списоку» Мінкульту через неодноразові його концерти та заяви, де співак висловлювався на підтримку анексії Криму Росією та заявляв, що півострів є «частиною РФ». Окрім того, він регулярно виступав в окупованому Криму, в’їжджаючи на півострів поза українськими пунктами пропуску.