«Ви самі цей жарт вкрали»: у «Кварталі» відповіли «Дизель шоу» на закиди у плагіаті

У студії «Квартал 95» відповіли «Дизель шоу» щодо обвинувачення у плагіаті їхнього номера 5-річної давності.

Керівник авторської групи «Кварталу» Артем Гагарін у коментарі до посту «Дизель шоу» заявив, що автори «Дизель шоу» самі ж і вкрали цей жарт. Гагарін зауважив, що його команда підгледіла жарт у книзі 2013 року «Аля, містер Блот і буква Z».

«Не накручуйте себе, цей жарт ми вкрали не у вас, а прочитали в книзі за 2013 рік. Просто не подумали, що ви також книги читаєте. Хоча в цілому ви праві, жарт можна придумати один раз, а вкрасти декілька… тільки у цьому випадку ми — другі», — написав Гагарін.

Він також додав посилання на книгу, в якій «кварталівці» побачили цей жарт.

На що у «Дизель шоу» відповіли, що текст книги з номером не співпадає.

«Непогана спроба, Артемка Михайліченко. Ось тільки текст книги та номера не збігається. Зовсім не збігається. А ось нашого номера і вкраденого "Вечірнім Кварталом" збігається один в один... Напевно, після відходу Володимира Олександровича в політику - і редагувати ваше шоу нікому, тому і пропускають чужі номери! І запам'ятайте - наші автори, на відміну від вас, номери пишуть самі, а не "запозичують" у інших», - написали гумористи з «Дизель шоу».

Нагадаємо, раніше гумористичний проєкт «Дизель шоу» звинуватив студію «Квартал 95» у крадіжці їхнього номера 5-річної давнини.