Київське «Динамо» звільнило Михайличенка з посади головного тренера після провального сезону

Керівництво столичного «Динамо» звільнило головного тренера Олексія Михайличенка та його штаб. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

«Футбольний клуб «Динамо» (Київ) висловлює щиру подяку головному тренеру Олексію Михайличенку та його асистентам Вадиму Євтушенку, Сергію Федорову та Михайлу Михайлову», — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що ані вболівальників, ані керівництво клубу не задовольняє «рівень гри команди, відсутність прогресу, достатнього для боротьби за звання чемпіона України та гідного виступу у європейських клубних турнірах».

«З цією метою підготовку до наступного сезону «Динамо» розпочне із новим тренерським штабом. Про те, хто очолить команду у новому сезоні, буде повідомлено пізніше», – повідомляє пресслужба «біло-синіх».

Олексій Михайличенко очолив «Динамо» у серпні 2019 року. У поточному сезоні кияни фактично не боролись за чемпіонство з «Шахтарем», більш того, команда з горем навпіл посіла друге місце в Прем’єр-лізі, яке дозволяє грати у кваліфікації Ліги чемпіонів.

Нагадаємо, що «Динамо» в заключному турі програло 0:2 «Колосу» з Ковалівки, і лише нічия в паралельній зустрічі між «Зорею» та «Десною» дозволило клубу потрапити в кваліфікацію Ліги чемпіонів.

Зазначимо, що це вже друга відставка Михайличенка з посади наставника «Динамо». Вперше він очолив команду у 2002 році після смерті Валерія Лобановського, звільнили його у 2004 році.