Мірча Луческу пішов з «Динамо» після 4 днів на посаді головного тренера — ЗМІ

Румунський тренер Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера київського «Динамо», не пропрацювавши й тижня. Про це повідомляє румунське видання Gazeta Sporturilor та місцевий журналіст Emanuel Roşu.

Зазначається, що Луческу подав у відставку через вкрай негативну реакцію вболівальників, зокрема ультрас, на його призначення.

«Я вдячний родині Суркісів за довіру та пропозицію, але я не можу працювати в атмосфері ворожості, особливо з боку ультрас, чия підтримка дуже необхідна команді», — цитує видання листа, нібито написаного Луческу.

Офіційно у «Динамо» поки цю інформацію не підтверджують.

«У мене немає ніякої такої інформації, про яку я міг би вам сказати. Що він кудись приходить або уходить. Все, пізніше наберіть. У мене немає інформації», — сказав президент «Динамо» Ігор Суркіс у коментарі «Спорт-Експрес».

Віцепрезидент «біло-синіх» Олексій Семененко відповів так: «Я розумію, чому ви телефонуєте, але мені зараз немає чого сказати на цю тему. Поки потерпіть».

Нагадаємо, Мірча Луческу 12 років тренував запеклого суперника «Динамо» — донецький «Шахтар». Призначення 74-річного румунського тренера викликало хвилю обурення серед вболівальників та низки колишніх гравців «Динамо». Зокрема, ультрас киян назвали це плювком в обличчя.