«Ми зіткнулися із сильною командою»: Андрій Шевченко прокоментував матч збірної України з Англією

Попри поразку збірної України в 1/4 фіналу Євро-2020, вболівальники «синьо-жовтих» подякували футболістам за матч та перший в історії нашої збірної квиток на чвертьфінал цього турніру.

У свою чергу головний тренер української збірної Андрій Шевченко після матчу подякував вболівальникам «за неймовірну підтримку».

«Ми зіткнулися з сильною командою минулої ночі. Дякую всім фанатам за вашу неймовірну підтримку, це було так важливо для нашої подорожі. Гордий виступом моєї команди на Євро-2020», ㅡ написав він у Facebook.

Також в інтерв'ю програмі «Великий футбол» він зазначив, що найбільшу роль у матчі проти Англії мали епізоди, які українська команда «не дограла».

«Ми знали, що в англійців буде перевага. Втрата Кривцова, центрального захисника, який міг хоча б якусь конкуренцію скласти на другому поверсі, для нас була відчутною», - сказав Шевченко.

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко заявив, що «синьо-жовті» програли одній з найкращих команд світу та наголосив, що українська команда змогла протриматись у турнірі довше, ніж Німеччина та Португалія, передає footballua.

«Збірна Англії заслужено виграла гру... Ми відмінна команда з хорошим колективом, тому ми знаємо, завдяки чого ми можемо грати. Ми знаємо, як ми можемо грати. Попри результат 0:4, я пишаюся тим, що перебуваю в цьому колективі та вважаю, що для нашої збірної це величезне досягнення - пройти у таку стадію... Вважаю, що ми виступили добре», - сказав Ярмоленко.

Нагадаємо, 3 липня збірна України з рахунком 0:4 поступилася Англії та припинила участь у чемпіонаті Європи з футболу-2020 на стадії чвертьфіналу.