Суркіс зустрівся з фанатами «Динамо» та пояснив призначення Луческу головним тренером

Президент київського футбольного клубу «Динамо» Ігор Суркіс після призначення головним тренером команди Мірчі Луческу особисто зустрівся із фанатами столичного клубу. Про це повідомляє «Главком».

Після появи новини про призначення колишнього тренера «Шахтаря» уболівальники приїхали до стадіону, де відбувалися протокольні фотографії з Суркісом. Власник «Динамо» запропонував їм зайти та поспілкуватися.

Суркіс розповів фанатам, що не спав дві доби і довго наважувався на цей крок. За його словами, Луческу начебто вигнали із «Шахтаря» і він затаїв образу. Тому румунський тренер прагне довести власнику донецького клубу Рінату Ахметову, що той був неправий, і обіграти «Шахтар».

Також Суркіс підкреслив, що не розглядав інших кандидатур.

Водночас уболівальники дорікнули, що за роки перебування на посаді головного тренера «Шахтаря» Луческу неодноразово погано висловлювався про столичний клуб та його історію. Власник «Динамо» парирував, що змирився з цим, так само як і з образливим банером. 

У процесі розмови вболівальники почали критикувати менеджмент команди та її рішення, після чого Суркіс зірвався і почав «запрошувати» їх до роботи в клубі.

«Йдіть працюйте в клубі, зараз влаштую вас на роботу! Давати поради зі сторони може кожен. Крім того, враховуйте можливості Ахметова і мої. Я в цей клуб вх*ярив півтора мільярда, тягнув його з останніх сил. Покажіть людину, готову вкладати в «Динамо» гроші, і я поступлюся. Керувати за чужі гроші може кожен. Свої вкладіть. Дайте 30 мільйонів доларів на рік і керуйте. Я буду в стороні. Призначайте тренера і беріть, кого хочете», — заявив він.

Також власник «Динамо» наголосив, що домовився із Луческу стосовно того, що якщо команда не показуватиме результат, то контракт буде розірвано без компенсацій.

Нагадаємо, керівництво «Динамо» призначило головним тренером команди Мірчу Луческу, колишнього наставника запеклого суперника киян, донецького «Шахтаря». На що ультрас київського «Динамо» обурилися цим призначенням.