Україна зіграла внічию з Казахстаном у матчі відбору на ЧС з футболу

Збірна України 1 вересня завершила матч відбору на чемпіонат світу з футболу проти Казахстану внічию (2:2). Це вже четвертий матч унічию у кваліфікації на ЧС-2022.

Про це пише Громадське.

Матч для нашої збірної відбувався на виїзді на «Астана Арені» в Нур-Султані.

Україна у матчі двічі вела в рахунку, але поступилася на останніх хвилинах. Так, «синьо-жовті» забили вже на 2-й хвилині завдяки голу Романа Яремчука. За Казахстан на 74 хвилині забив Руслан Валіуллін.

У доданий арбітром час Данило Сікан (90+2) вивів українців уперед, але дубль Валіулліна (90+6) все-таки відібрав у гостей перемогу.

В іншому поєдинку відбіркової групи D чинні чемпіони світу, французи, прийматимуть збірну Боснії і Герцеговини.

Наразі турнірна таблиця виглядає так: Франція — 7 очок (після 3 ігор), Україна — 4 (4), Фінляндія — 2 (2), Казахстан — 2 (3), Боснія і Герцеговина — 1 (2).

Наступний матч у кваліфікації ЧС-2022 збірна України зіграє вже 4 вересня в Києві на НСК «Олімпійський» проти збірної Франції.

Відбірковий турнір ЧС-2022 «синьо-жовті» завершать поєдинками у Фінляндії (9 жовтня) та з Боснією і Герцеговиною (12 жовтня вдома, 16 листопада в гостях).

Нагадаємо, у березні збірна України також завершила матч відбору на чемпіонат світу з футболу проти Казахстану внічию (1:1).