Ультрас «Динамо» назвали призначення Луческу плювком в обличчя і анонсували акції протесту

Ультрас київського «Динамо» обурені призначенням Мірчі Луческу на посаду головного тренера команди й планують влаштовувати акції протесту. Про це йдеться в заяві ультрас у Facebook.

«Що ж, ми до останнього вірили, що це якийсь невдалий розіграш, але керівництво клубу втратило усі залишки здорового глузду, честі та гідності. Призначення 74-річного тренера, який неодноразово некоректно висловлювався на адресу Динамо — це плювок в очі усім вболівальникам Динамо, і суркіси мали б усвідомлювати, які наслідки це потягне за собою», — йдеться у повідомленні.

Також представники руху ультрас звернулись до всіх працівників клубу, «у яких залишилась хоч крихта самоповаги», із закликом звільнитися.

«А всіх вболівальників, кому болить за Динамо так само, як і нам, просимо слідкувати за повідомленнями нашої спільноти — акції протесту не змусять себе довго чекати», — додали вони.

Нагадаємо, керівництво «Динамо» призначило головним тренером команди Мірчу Луческу, колишнього наставника запеклого суперника киян, донецького «Шахтаря».