«Я задоволений грою»: Андрій Шевченко прокоментував матч Україна-Нідерланди на ЧЄ-2020

Головний тренер збірної України Андрій Шевченко задоволений грою команди на чемпіонаті Європи, навіть незважаючи на програш збірній Нідерландів.

Про це він сказав на пресконференції після першого матчу «синьо-жовтих» на Євро-2020, передає Українська асоціація футболу.

«Був цікавий матч, швидкий, дуже багато моментів у виконанні однієї й іншої команди, цікавий розвиток атак. Ми могли б і не пропускати такий м’яч у кінці. Хочу подякувати команді за ту реакцію, яку вона продемонструвала за рахунку 0:2. Хлопці знайшли в собі сили пресингувати», — зазначив Шевченко.

Він підкреслив, що команда дуже добре себе проявила та незважаючи на програш, збірна України цей матч запише собі в плюс.

«На такому рівні і з таким суперником, який постійно атакує, гра вийшла цікавою для глядачів. Була напруга. У нас ще є дві гри, груповий етап складається не з одного матчу, нам потрібно чіплятися за кожен шанс», — сказав тренер в етері «Великого футболу».

Він додав, що команда ретельно підготується до наступної гри.

Коментуючи помилку захисника збірної Віталія Миколенка, тренер української збірної заявив, що на такому рівні всі припускаються помилок.

«Тут божевільні швидкості. Потрібно вчитися на помилках. Ми його підтримали, але нікому не повинно бути соромно і прикро за гру», - сказав Шевченко.

Нагадаємо, 13 червня збірна України з рахунком 2:3 поступилася в першому турі чемпіонату Європи збірній Нідерландів.

Наступний свій поєдинок українська збірна проведе 17 червня, суперником команди буде Північна Македонія. А 21 червня - Австрія.