Збірна України з футболу вийшла у плей-оф відбору на чемпіонат світу

Збірна України з футболу у матчі останнього туру відбору на чемпіонат світу 16 листопада обіграла Боснію і Герцеговину з рахунком 2:0. Завдяки цьому та перемозі Франції над Фінляндією у паралельному матчі наша команда залишається у боротьбі за путівку на мундіаль.

Про це пише Громадське.

Так, матч відбувався у місті Зениця у Боснії та Герцеговині.

З перших хвилин поєдинку наша команда намагалася тримати м'яч під своїм контролем та створювати небезпечні моменти. За перший тайм українцям вдалося створити більше ударів, проте жоден із них не призвів до взяття воріт супротивника.

А вже у другій половині збірна України все ж таки довела гру до перемоги. Спершу на 58-й хвилині Олександр Зінченко відкрив рахунок, а потім на 79-й хвилині перевагу подвоїв Артем Довбик.

Відтак у відбірковій групі лідирує Франція (18 очок), Україна посіла друге місце (12 очок), а Фінляндії дісталося третє місце (11 очок).

Тепер на українську команду чекає півфінал плей-оф, а у разі перемоги — фінал.

Жеребкування цього етапу відбудеться 26 листопада. Там зіграють 12 команд: Україна, Португалія, Швеція, Італія, Шотландія, Росія, Польща, Північна Македонія, Австрія, Уельс, Чехія та Туреччина.