Порошенко підготував нову партію техніки для ЗСУ

П'ятий президент України Петро Порошенко передає на фронт морпіхам, операторам БпЛА та підрозділам Сухопутних військ чергову партію техніки. Зокрема, сотні FPV-дронів, квадроцикли, мобільні шиномонтажі та іншу техніку.

Про це політик повідомив у Facebook.

Загалом вартість даного вантажу - 18 млн грн.

«На воді. В повітрі. На землі. Наші воїни дають вогню й нищать ворогів усюди, майстерно володіючи всіма чотирма стихіями. Човни для морпіхів, аби воювати на воді, FPV-дрони для пілотів, аби нищити ворогів у небі, наші мобільні лазні, шиномонтажі та квадрики — сухопутним військам, аби міцніше стояти на землі. А вогню дадуть наші воїни з ЗСУ», – підкреслив Порошенко.

«Є ще один секретний 5 елемент — це наш український дух. Завдяки йому ми тримаємося тоді, коли це здається неможливим, і досягаємо результату там, де він здається недосяжним. Уже незабаром усю цю техніку ми відвеземо нашим військовим на фронт. На різні напрямки, в різні частини та роди військ. Туди, де вона дуже потрібна», – пояснив п’ятий президент.

«Виконуємо запити бійців, продовжуємо тримати зв’язок. Збройні сили битимуть ворога, а ми всіма силами допомагатимемо їм це робити на землі, в повітрі та у воді», – зазначив політик.